Sei med dill
Denne maten ble jeg inspirert til å lage etter en prat i badstua. En av mennene fortalte at han hadde stekt fiskefilet i ovnen, med dill på. Dette er min versjon. Enkelt - og godt :)
Du trenger (2-3 personer):
- 400 g seifilet (frossen)
- Olivenolje (til formen)
- 5 tomater
- 2 gulrøtter
- Dill, salt og pepper etter smak
Serveres med kokte poteter eller ris.
Ha litt olje i bunnen av gratengformen. Legg fisken oppi (tas rett fra pakken, trenger ikke å bli tint), krydre den øverste siden av fisken med dill, salt og pepper etter smak, snu fiskebitene. Skjær tomater i skiver og legg dem oppå fisken. Skrell gulrøttene og skjær dem i staver, legg dem i formen. Krydre alt sammen med dill, salt og pepper. Hell 2 dl vann over.
Stekes i ovnen ved 200 grader (varmluft), i 25 minutter. Snu fiskebitene etter 10-15 minutter. Server med kokte poteter eller ris. Nam-nam ;)
Kommentarer
Og bare så det er sagt - har hatt Sylkes Lapskaus til middag idag - SABLA god!!
Takk igjen for oppskriften - og du, den hosteteen din - noteres ned den også!!
Takk for at du deler!!
Varm klem far Lokki