Kylling med mais
Dagens middag ble til fordi yngstejenta ønsket seg kjøtt som skulle være saftig, ikke "tørrstekt".
Dermed ble dagens improvisasjon slik:
Til 3 personer brukte jeg følgende:
4 kyllingfileter
1/2 løk
4 tomater
1 liten boks mais
en liten skvett vann (kanskje 1 dl?)
Krydre med: salt, pepper, paprika
Bind sausen med maisenna (rørt ut i litt vann)
Server med pommes frites (eller ris) og salat.
Skjær kjøttet og tomatene i biter, hakk løken. Brun halvparten av kjøttet i woken, ta det ut og stek resten. Stek det bare i noen minutter, kjøttet skal fortsatt være lyst. Ha så alt kjøttet tilbake i woken, tilsett løken og stek den myk (går raskt), tilsett tomatene. Krydre med salt, pepper og paprika etter smak. Ha i en skvett vann og la alt trekke ved svak varme under lokk, i 15 minutter.
Bind til slutt sausen med maisenna som er rørt ut i litt vann. (Mengde etter følelse.) Kok såvidt opp og ta woken av kokeplaten.
Pommes frites: stekes i ovnen. Server kyllingen med salat.
Maten falt i smak :)
Kommentarer
Ønsker deg en fiiin kveld !
Klem, Nostalgia
Lettvint og den improviserte stilen! Sannelig har vi prøvd mange av dine middagsretter :) - og gode er de!!
Igjen tak for oppskriften!
Varm klem fra Lokki